Кучката вкъщи – колектив

Кучката вкъщи

С остроумие и хумор, в проза, толкова поетична и силна, колкото и откровена, и изключително точна, тези интригуващи жени – на възраст, варираща между двадесет и четири и шестдесет и пет години, неомъжени или без деца, омъжени с деца или разведени четири пъти – предлагат подробности от своя живот, които никога не са изнасяли публично.

Резултатът е съкровено споделяне на преживявания, което може да подтикне, да учуди и да просветли. Това е звукът на колективния глас на успелите жени днес, в целия им гняв, изящество и слава.

"Каква книга – и за мъже, и за жени. Тук я няма горчивината, само красноречието на искреността. Различни гласове представят себе си откровено; в края на краищата има нещо толкова открито, толкова чистосърдечно в начина, по който тези жени представят своите версии за брака, работата, децата, развода, любовните истории и размера на дрехите, че читателят е изкушен пред такава правдивост да остави книгата и да каже "Благодаря".
Елизабет Строт, автор на"Ейми и Изабел"

"Много рядко се появява книга, която да ти напомни, че не си сама, че всичко, което мислиш, е истина и че ти не си луда. "Кучката вкъщи" е такава книга. Интелигентна, забавна, мъдра, честна и много вероятно – това го казвам от опит – книга на живота ти."

Синтия Каплан, автор на "Защо съм такава"

Автор: колектив Брой страници: 352
Категория: Хоби и свободно време Език: Български
Тегло: 0.400 кг.
Издател: Изток-Запад Баркод: 9543210438
Дата на издаване: 27.11.2004 ISBN: 9543210438