Кристал (Саванти 3) – var google_tag_params = { dynx_itemid: ‘BKBKF000297’, dynx_itemid2: ‘33221’, dynx_pagetype: ‘Научна фантастика, фентъзи и хорър’, dynx_totalvalue: 0, }; /* */ Кристал (Саванти 3) Научна фантастика, фентъзи и хорър / Егмонт-България Джос Стърлинг

Любовта се крие на най-неочакваните места…

Когато съдбата пресича пътищата на Кристал Брук и Хав Бенедикт, сблъсъкът между давмата може да следва експлозия от сблъсъка между двамата.

Кристал Брук е родена в семейство на Саванти, но не притежава паранормални способности. Зарязва колежа, без никаква идея какво ще прави с живота си, за да живее в сянката на неотразимата си по-голяма сестра Даймънд.

След пътуване до Денвър и случайна среща с чаровните братя Бенедикт, Даймънд се оказва лудо влюбена и сгодена. Кристал от своя страна въобще не е впечатлена от тях… всъщност никой друг не може да я ядоса така, както умее Хав Бенедикт. Когато семействата им се събират във Венеция за сватбата на Даймънд, могъщ враг сграбчва възможността да нанесе удар. Кристал и Хав ще трябва да обединят силите си, за да спасят своите близки. И да отключат тайна, толкова дълбоко заровена, която ще ги свърже завинаги…

Кристал” е третата книга от поредицата „Саванти“. Появява се на книжния пазар във Великобритания през 2012 г. и моментално печели верни фенове, подобно на предшествениците си „Скай” и „Феникс”. Историите от поредицата проследяват премеждията на хора, надарени със специални, свръхестествени сили и тяхното търсене на сродни души и щастие.

Преводът е на Кристина Георгиева.

♦ ♦ ♦

Джос Стърлинг е писателски псевдоним Джулия Голдинг. Тя е родена през 1966 г. в Лондон и е доктор по английска литература от университета в Охфорд. Преди да се насочи към писателската кариера, Джулия работи като дипломат. Автор е на повече от 30 романи в най-различни жанрове – исторически, фентъзи, прикляченски. Книгите ѝ са преведени на множество езици, продадени в над половин милион копия по цял свят.
Джулия живее и работи като писател на свободна практика в Оксфорд. Омъжена е и има три деца.

  • Корица:Мека
  • Брой страници:304
  • Баркод:9789542710301
  • Каталожен номер:111753
  • Жанрове:Любовни романи, Тийнейджърски, Фентъзи
  • Тегло:1 kg