Криско. Пътят нагоре (меки корици) – Кристиан Талев – Криско

Каква е разликата между Кристиан Талев и Криско?
Какви са тайните на един от най-успешните рап изпълнители на българската музикална сцена?

Отговорите в „Пътят нагоре“, която се очаква през ноември…

„Много хора гледат клиповете ми или четат интервюта с мен, без да се интересуват от творчеството ми, а понякога – дори без да им допадам.

Тази книга е за тези от вас, които наистина ме харесват, за моите фенове. От страниците ѝ ще разберете повече за живота ми извън сцената. Ще научите неща, свързани с марката „Криско“, но ще ви запозная и с Кристиан Талев. В „Пътят нагоре“ ще прочетете за това, за което не съм говорил публично, защото не съм смятал, че трябва да бъде достояние за абсолютно всички, а само за тези, които наистина се интересуват.

Мнозина вероятно ще се запитат не съм ли прекалено млад, за да пиша книга.

Всъщност няма значение на колко години е човек – или има какво да сподели, или няма.

Въпросът е през какво си преминал и как си изиграл танца си.“

Кристиан Талев – Криско

Пътят нагоре“ НЕ Е автобиография.
Пътят нагоре“ е историята на Кристиан Талев, която няма да намери място в класациите за „младите успели“.

Какво още? „Пътят нагоре“ е:

 • споделеният опит на музикален артист, който стои зад най-големите хитове в България от 2012 г. досега и прави песни за едни от най-успешните изпълнители в страната;
 • книга на човек, който реализира идеите си с внимание към детайла, смелост и новаторство;
 • и не на последно място – разказ от първо лице на мъж под 30 години, за когото парите не са самоцел, но отдавна не са и мираж.

Пътят нагоре“ не е издателски експеримент. Децата и младите читатели показаха еднозначно през последните години, че не са апатични към книгите, стига те да не са задължение, а нещо истински интересно за тях.

Пътят нагоре“ е отговорност към читателите, зад която стои работата на екип от професионалисти. Водеща в издаването на книгата е убедеността, че с авторитета и влиянието си Кристиан Талев – Криско може да повлияе на едно цяло поколение в положителна посока.

♦ ♦ ♦

Кристиан Талев – Криско е роден на 11 май 1988 в София. Израства в семейство на музиканти и неговата професионална музикална кариера стартира в детските му години в музикалните предавания. През 2005 година започва да пише за себе си Поп, R&B и Хип-хоп песни, а малко по-късно започва да учи и тонрежисура. С течение на годините започва да прави песни и за българските популярни изпълнители. През 2008 г. работи като тонрежисъор в Радио 1.

Криско работи с Лора Караджова, Бобо, Сантра, Мария Илиева, Deep Zone, Ангел и Моисей, Елица Тодорова, Миро, Невена Цонева, Любо, Дивна, рок група „Конкурент” и други. Неговата кариера се разделя на две посоки – като изпълнител и като музикален продуцент. В ампоато си на изпълнител набляга въгху хип-хоп звученето примесено с поп мотиви, а в създаването на песни за други изпълнители стилът е напълно новаторски с миксиране на поп, рап, денс и етно в едно.

През 2011 , Криско написва общият хит с Дивна и Миро – „И ти не можеш да ме спреш“. Той печели наградата на БГ Радио – “Песен/хит на годината”. След това от шапката KriskoBeats излизаат емблематичните “Почивни дни”, “Кой ден станахме” с Ангел и Моисей, “Не дължа нищо”, “Drop Some” и песента която ще се запомни с лятото на 2013 – “Министърът на веселието” с Бобо и Лора Караджова.

Продукцията на Криско като артист и музикален продуцент надхвърля 40 милиона посещения в интернет пространство.

 • Корица:Мека
 • Брой страници:160
 • Общи:От български автор
 • Година:2017
 • Вид:Биографии, Мемоари и дневници
 • Баркод:9786192290030
 • ISBN:9786192290030
 • Жанрове:Музика
 • Размер на продукта:140/230