Кръгът на матарезе – Робърт Лъдлъм

Кръгът на матарезе

Тайнствено братство в Корсика. Двама от най – смъртоносните мъже на света. Вкопчени от лична битка помежду си.Но сега трябва да се съюзят срещу общ враг, за да спасят света.

Брандън Скофийлд е най-ефективният убиец на отдела за специални операции към Държавния департамент. Той е безмилостен към враговете на страната си. Повече от десет години не спира пред нищо, унищожава всичко и всеки по пътя към целта си. А целта му има име – Василий Талейников. Ръководителят на КГБ. Змията. Най-смъртоносният убиец в историята на съветските служби. Човекът, който преди десет години отне живота на съпругата му. И сега Скофийлд е близо. Много близо. Но трябва да спре. Нещо повече – трябва да направи немислимото. Трябва да се съюзи с най-големият си враг. Защото над човечеството е надвиснала огромна заплаха.

„Кръгът на Матарезе“. Братство на безмилостни убийци, разполагащи с огромни ресурси и имащи една -единствена цел – световен хаос, войни и унищожение, чрез които да се наложи нов световен ред. Ред, ръководен от „Кръгът на Матарезе“ и неговите пионки.

Само Скофийлд и Талейников знаят за плана. И може би само те са в състояние да го спрат.

Автор: Робърт Лъдлъм Брой страници: 576
Категория: Художествена литература; Криминални романи и трилъри Език: Български
Тегло: 0.350 кг.
Издател: PRO book Баркод: 9789542928355
Дата на издаване: 29.10.2012 ISBN: 9789542928355