Креативната комуникация – Здравко Райков

Креативната комуникация

Малък екип с повече от скромен бюджет, но със свежи хрумвания постига ефект, оценяван на над 130 милиона долара. С една щура идея производител съумява петкратно да увеличи продажбите си на битова техника. Собственик на фитнес клуб привлича много нови клиенти само като добавя екстравагантност към услугите си. Предприемач побърква конкурентите си от текстилния бизнес с помощта на едно-единствено, но особено решение…
Онова, което обединява десетките примери, с които е наситена тази книга, е тяхната креативност. Те ни показват, че в новите реалности традиционната комуникация се оказва все по-безпомощна, независимо от огромните ресурси, от които се нуждае. Да разчитаме на нея означава да повтаряме това, което конкурентите ни правят, и така сами да ограничаваме своите възможности за пазарен успех.
Нестандартното мислене днес е необходимо на всекиго — от икономиста до музиканта. Затова тази съдържателна и интересна книга ще е полезна не само за бизнесмени, преподаватели, студенти, но и за всички, които биха искали да управляват съдбата си и да реализират мечтите си.

Автор: Здравко Райков Брой страници: 414
Категория: Икономика и мениджмънт; Философия, психология, езотерика и духовни учения Език: Български
Тегло: 0.376 кг.
Издател: Дармон Баркод: 9789549267716
Дата на издаване: 20.09.2010 ISBN: 9789549267716