Красива и в бременността – Илка фон Гьорне

Красива и в бременността

Книгата не е справочник в обичайния смисъл. Тя е новата ви приятелка, с която като бъдеща майка можете да се посъветвате, особено ако се интересувате от проблемите на бременността и майчинските задължения, ако не желаете да пренебрегвате външния си вид и женственото си излъчване. Тя ще ви напомни да се грижите не само за новото си състояние, но и да не забравяте старата си роля на атрактивна партньорка.
Под повтарящите се 4 ключови думи, книгата ви предлага информация, привежда практически примери и психологически съвети за всеки от 9-те месеца и веднага след раждането: бебе – описва развитието на плода по месеци; психика – описва душевните възходи и спадове и как най-добре да се справяте с тях; самочувствие – разглежда големите и малките оплаквания, които предизвиква бременността; красота – решава проблемите с кожата, фигурата, косата и дава много съвети, за да изглеждате красива и в бременността и въпреки нея да сте в суперформа.

Автор: Илка фон Гьорне Език: Български
Категория: Спорт, хранене и здраве; Философия, психология, езотерика и духовни учения; Луксозни издания Тегло: 0.800 кг.
Баркод: 9548456141
Издател: Унискорп ISBN: 9548456141
Брой страници: 128