Коремни мускули – Джонатан Рос

Коремни мускули

"Цялостна фитнес стратегия
за стягане на мускулите и
изгаряне на мазнините

„Джонатан Рос достига до същността на темата в „Коремни мускули“. Силно препоръчвам този иновативен и свеж подход!“
Д-р Пам Пийк, водеща на предаванията Could You Survive? и National Body Challenge по Discovery Health
В продължение на години тренировките на коремните мускули се основаваха на техники, уреди и приложения, които натоварваха единствено коремната мускулатура, сякаш тя не е обвързана с останалите части на тялото. Време е да сложим край на каменната ера в упражненията за коремната област.
Изваяните коремни мускули се постигат с много повече от коремни преси и най-новата „чудодейна“ диета. За да постигнете желания резултат от красиви коремни плочки, имате нужда от план, изграден от доказано ефективни и разумни упражнения и хранителен режим. Имате нужда от „Коремни мускули“ на Джонатан Рос.
В „Коремни мускули“ доказаният фитнес инструктор Джонатан Рос предлага цялостна стратегия за изграждането и поддържането на силна и красива коремна област. С помощта на тази книга ще разберете как най-правилно да тренирате коремните си мускули, каква функция изпълняват те, както и как да ги подчертаете. Актуалната информация, която ни дава Рос, разбулва едни от най-разпространените митове, които пречат дори на най-запалените фитнес маниаци да постигнат желания резултат.
Книгата съдържа над 60 основни упражнения, идеи за конкретни тренировъчни планове, както и съвети за прилагане на резултатите от най-новите проучвания в сферата на здравословното хранене, които ще ви помогнат да подсилите и задържите резултата от вашите тренировки.
„Коремни мускули“ е новият пътеводител в света на фитнеса и здравословния начин на живот.

„Джонатан Рос знае какво говори и ще запали и вас! Ако търсите решение за един от най-разпространените проблеми – отпуснатия корем – задължително прочетете тази книга!“
Тод Дуркин, собственик на фитнес салоните Fitness Quest 10; носител на две награди за личен фитнес инструктор на годината.

Повече информация за автора, както и примерни упражнения можете да намерите в официалния сайт на книгата „Коремни мускули“: www.absrevealed.com

Джонатан Рос е носител на много награди и уважаван фитнес експерт. Той е собственик на фитнес център Aion и е бил на корицата на списания като Shape, Fitness, Tennis, Women’s Health, Cooking Light, WebMD и Washington Post. Обявен е за фитнес инструктор на годината два пъти заради новаторските си възгледи в разработването на фитнес програми. Рос е водещ на фитнес предавания по Discovery Health и е един от 100-те най-добри треньори в САЩ според списание Men’s Journal."

Автор: Джонатан Рос Брой страници: 200
Категория: Спорт, хранене и здраве Език: Български
Тегло: 0.450 кг.
Издател: AMG Publishing Баркод: 9789549696622
Дата на издаване: 06.06.2014 ISBN: 9789549696622