Комплект за оцеляване в гимназията + подарък – Юлия Спиридонова

„Комплект за оцеляване в гимназията“ съдържа романите„Тина и половина“, „Графиня Батори“, „Макс“ и „Кронос“, както и торбичка от 100% памук с цитати от „Тина и половина“ с послание, подходящо за различни настроения.

Новата учебна година настъпи и след ваканцията учениците отново се „сблъскват“ с гимназиалния живот – учене, общуване със съучениците, нови приятелства, романтични трепети, но и тревоги и разочарования.

Именно в този момент идва на помощ „Комплект за оцеляване в гимназията“! Съвети в 4 части от най-известната българска детско-юношеска авторка Юлия Спиридонова.

Романите ѝ за тийнейджъри „Тина и половина“, „Графиня Батори“, „Макс“ и „Кронос“ са любими на много вече пораснали тийнейджъри и сега е време да намерят нови почитатели. Увлекателно и с чувство за хумор книгите засягат важни проблеми и въпроси, свързани със съзряването, с отношенията в училище и в семейството.

„Тина и половина“, „Графиня Батори“, „Макс“ и „Кронос“ са любими на много вече пораснали тийнейджъри и сега е време да намерят нови почитатели. Увлекателно и с чувство за хумор книгите засягат важни проблеми и въпроси, свързани със съзряването, с отношенията в училище и в семейството.

Тина и половина

Ако съученичката ти от задния чин е злобна манекенка… Ако лицето ти е като на модел, а тялото – на два модела 🙁 … Не ти остава нищо друго, освен да се стегнеш на мах…. и да станеш яко гадже!

Графиня Батори

Историята продължава…

Отново сме с двете приятелки Тина и Графинята (познати ни от „Тина и половина: Как се става яко гадже“). Този път главното действащо лице е Графинята, или Елица, която е изправена пред не по-малки проблеми за решаване! Главен проблем – да се сдобие с цици! Или поне със сутиен, който да запълни липсващите ѝ важни части. Втори главен проблем – да накара Макс да я забележи отново!

Макс

Суперготиният Макс изминава дълъг път, изпълнен с драматични, но и комични ситуации, за да стане накрая истински мъж. А за да станеш истински мъж, оказва се, не е задължително да си правил секс на петнайсет. Но е задължително да се влюбиш истински.

Кронос

Той е математически гений, истински титан на логиката и… наркоман. Крие две тайни – едната е, че е влюбен в Тина, а другата – че се опитва да се откаже от дрогата. Само че има малък проблем – дрогата не иска да се откаже от него…

  • Корица:Мека
  • Общи:От български автор
  • Година:2017
  • Националност:Българска
  • Вид:Роман
  • Жанрове:Тийнейджърски
  • Жанрове:Съвременна детска проза