Колекция „Заливът на ангелите + Всеки мой дъх“ – Романтични / Плеяда Барбара Фрийти, Джудит Макнот

0
(0)

Възможно е някое от заглавията в колекцията да не е налично на склад, което може да удължи срока за доставка на поръчката.

Колекцията включва книгите "Заливът на ангелите" и "Всеки мой дъх".

Заливът на ангелите

Джена Дейвис намира убежище за себе си и за седемгодишната Лекси в калифорнийското градче Ейнджълс Бей – Заливът на ангелите.

Преследва я опасна тайна и единственото ѝ желание е да намери спокойствие сред непознати хора. Само че в деня, в който спасява девойка, решена да се самоубие, животът ѝ се преобръща.

Ненадейно всички в градчето искат да научат историята ѝ… история, която може да ѝ струва живота. Рейд Танер е репортер с остър нюх, който веднага се усъмнява във версията на Джена.

Коя е тя и какво крие? Иска отговори, само че търсенето на истината заплашва да ги въвлече в смъртоносни събития с непредвидим край.

Казват, че любовта прави чудеса, ала ще бъде ли Джена в безопасност в обятията на Рейд?

Всеки мой дъх

Огромната семейна къща на Уайът се издига на върха на висок хълм като корона със заострени върхове, образувани от каменните готически сводове, и украсена със скъпоценни камъни от многоцветни стъкла.

Подобен разкош означава успех и, разбира се, щастие. Ала всички пари на света не могат да върнат Уилям, внук на финансовия магнат и филантроп Сесил Уайът.

Семейството, полицията и медиите напразно издирват изчезналия. В хода на разследването се случва нещо неочаквано – подозренията падат върху Мичъл Уайът – харизматичен красавец, мултимилионер и брат на Уилям.

Кейт Донован, собственица на прочут ресторант в Чикаго, не подозира, че след случайната романтична авантюра на неземно красив тропически остров ще бъде въвлечена в дело за убийство на човек от висшето общество.

Всеки ход в заплетената игра води към неочаквани последствия. Кейт, заобиколена от хора, обременени от вина и замесени в измами, е принудена да се довери на човек, който може би е най-опасният й враг.

  • Корица:Мека
  • Брой страници:304 + 360
  • Общи:Преводна литература
  • Националност:Американска
  • Вид:Роман
  • Жанрове:Любовни романи

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.