Колекция „За връзките, любовта и секса“ – Изток-Запад / Изток-Запад Колектив

Новите открития относно биологията и психологията на съвременната жена.
Практически съвети и стратегии, които ще помогнат на жените да намерят мъжът на своите мечти и да задържат стабилността на връзката си с него.

Как да намерим мъжа на живота си

53 упражнения, които ще ви помогнат да срещнете мъжа на своите мечти

Природата е отредила на всяка жена да намери своята половинка, стига самата тя да не ѝ пречи за това. Тази книга е посветена на неосъзнатото пречене – как да го открием, да го осъзнаем и да го отстраним, за да можем по-лесно и сигурно да открием мъжа на мечтите си.

В тази книга ще намерите уникални практически съвети как да се научите да приемете себе си и другия и как правилно да изградите отношенията си. Книгата ще ви помогне да формулирате за себе си от какъв мъж имате нужда, да сглобите реалния му образ, който да отговаря и на реалния живот, и на уникалните ви душевни потребности, да съставите и изучите портрета на своя избраник.

Новите правила на брака през XXI век

В тази революционна книга Риъл показва на жените кои са новите правила, характерни за брака на XXI в., като им предлага ефикасни методи, с чиято помощ те могат да създадат онази наистина хармонична връзка, за която копнеят и която заслужават. Той определя петте стратегии, които трябва да се избягват, и описва практически методи, които ще върнат честността, страстта и радостта дори в най-трудните взаимоотношения. Благодарение на опита си на експерт той е помогнал на хиляди двойки да преминат от отчаяние към съкровена емоционална близост. Включени са и упражнения, които можете да правите сами или с партньора си.

Как да намерим мъжа на живота си

Защо жените правят секс?“ е впечатляващо пътешествие сред познатите и нови открития на психологията и биологията относно сексуалната мотивация на жените. Местан и Бъс са първокласни учени и майстори на словото, които наистина успяват да отговорят на въпроса, който всички се страхуват да зададат.“

Даниъл Гилбърт,
професор по психология в Харвард

  • Корица:Мека
  • Брой страници:256 + 334 + 352
  • Общи:Преводна литература
  • Жанрове:Популярна психология, Секс, Семейство и бременност
  • Тегло:1 kg