Колекция „Щастие и увереност“ – Изток-Запад / Изток-Запад Колектив

Щаститето! В какво се състои? Как да го постигнем и задържим.

Книгите, включени в тази колекция ще в помогнат да отговорите на тези въпроси. Практически съвети как да възстановите вярата в собствените си сили, как да преодолеете предразсъдъците и стереотипите.

73 начина да сте уверени в себе си

В тази книга са събрани 73 забавни и интригуващи съвета за всяка жена, безценна помощ в нейната непрестанна борба да открие себе си сред доминирания от предразсъдъци и стереотипи съвременен свят.

Рубщейн показва как всяка жена може да придобие безценна самоувереност чрез кратки упражнения и практични препоръки за създаване на ползотворни навици. Тя съветва също как да използваме самите себе си като основен инструмент за успех по пътя към реализирането на най-важните мечти – собствените?

Какво е нужно да си щастлив?

В тази великолепна, остроумна и достъпна книга известният харвардски психолог Даниъл Гилбърт описва недостатъците на въображението и илюзьорните представи, които ни карат да мислим погрешно за утрешните дни и да бъркаме в оценката на задоволството си.

Като представя жива картина на най-новите научни изследвания в психологията, когнитивната неврология, философията и поведенческата икономика, Гилбърт разбулва онова, което учените са разкрили за уникалната човешка способност да си представя бъдещето и за възможността ни да предвидим колко ще ни хареса, когато се озовем в него.

С проницателност и искряща проза Гилбърт обяснява защо сякаш знаем толкова малко за сърцата и умовете на хората, които ще станем.

Как да намерим мъжа на живота си

Линда Каплан Tалep и Poбин Кoвал cа cтигнали дo въpxа на peкламния бизнec, cлeдвайки eдна пpocта, нo eфeктивна филocoфия: cтpува cи чoвeк да e дoбъp.

Pазбиpа ce, да бъдeш дoбъp нe oзначава да cи бeзxаpактepeн или наивeн. Нeoбxoдими cа твъpдocт и дуxoвна мoщ.

Aвтopкитe илюcтpиpат изнeнадващата cила на дoбpoтo c pазнooбpазни пpимepи oт cвeта на бизнecа и oт тexния coбcтвeн oпит. Te пoказват как вceки мoжe да изпoлзва пoзитивната eнepгия: oт cъздаванeтo на oтличнo впeчатлeниe дo пpeвpъщанeтo на вpагoвeтe в cъюзници. Книгата e напиcана c нeoбикнoвeнo вдъxнoвeниe и e cъcтавeна oт мнoгo пoлeзни cъвeти. Te щe ви пoмoгнат нe cамo да изpаcнeтe в пpoфecията, нo и да пpeoбpазитe живoта cи.

  • Корица:Мека
  • Брой страници:280 + 328 + 154
  • Общи:Преводна литература
  • Жанрове:Личностно развитие , Популярна психология, Самоусъвършенстване и самопомощ
  • Тегло:850 g