Колекция „Природолечение“ – Изток-Запад / Изток-Запад Д-р Атанас Михайлов

Възможно е някое от заглавията в колекцията да не е налично на склад, което може да удължи срока за доставка на поръчката.

Колекцията включва две книги на д-р Атанас Михайлов, лекар-хомеопат и фитотерапевт с 28-годишна практика.

„Въведение в природолечението. Моята практика“

За да извърви cвoята чаcт oт пътя към здравeтo, cъврeмeнният чoвeк трябва да има нeoбxoдимата инфoрмация и наглаcа. Cпoрeд мeн e гряx да криeш знания, кoитo мoгат да пoмoгнат на вceки cъc здравocлoвни прoблeми.

Heoпиcуeмo e удoвлeтвoрeниeтo да виждаш излeкувани дeца, вeчe уcмиxнати дoвчeрашни пациeнти, да нe иcкат да cи тръгват oт кабинeта. Иcкам да върна вярата на кoлкoтo мoжe пoвeчe xoра, чe вceки мoжe да пocтигнe дoбрo здравe – и да живee пълнoцeннo.

Данo cъм уcпял!

Здравословно отслабване: хранене и здраве

Д-р Атанас Михайлов е лекар-хомеопат и фитотерапевт с 28-годишна практика. Първата си книга – „Въведение в природолечението. Моята практика”, приета с изключителен интерес, д-р Михайлов създава на базата на своя клиничен опит. Настоящата книга е продължение на неговата дейност в популяризирането на природолечението като път към красотата и здравето.

"Тази книга е за всички, които искат да бъдат по-здрави и красиви. Когато преди три години започнах да давам препоръки във форума на предаването "Часът на мама" по bTV, не се и надявах на такъв широк отзвук. А резултатите бяха най-доброто, което може да желае всеки лекар. Оформи се кръг от съмишленици, които прилагат природолечебните идеи и стават по-здрави и красиви. Ентусиазмът на този разширяващ се кръг млади хора ме мотивира да обобщя най-важното в съвременната грижа за красотата и здравето".
Д-р Атанас Михайлов

  • Корица:Мека
  • Брой страници:448 + 176
  • Общи:От български автор
  • Жанрове:Диети, Здравословно хранене, Природно лечение, билки, Хомеопатия
  • Тегло:1 kg