Колекция „Модерни оръжия“ – Детска литература / Атеа Букс Мартин Дугърти

0
(0)

Възможно е някое от заглавията в колекцията да не е налично на склад, което може да удължи срока за доставка на поръчката.

Запознайте се със съвременните оръжейни системи с тази колекция, включваща петте енциклопедии

от поредицата „Модерни оръжия“ на издателство „Атеа“.

Смъртоносно ефективни и поразяващи, днешните оръжия за водене на война са изключително прецизни и с особени характеристики. С помощта на цветни илюстрации, снимки и много сравнителни диаграми ще бъдете в час с най-новото в света на въздушните и наземни бойни машини.

Самолети и хеликоптери

Книгата разглежда сходни видове самолети, хеликоптери и други оръжейни системи, така че читателят да може от пръв поглед да види предимствата на едните спрямо другите. Самолетите обикновено са оптимизирани за въздушен бой или за поразяване на земни цели. Обхватът на действие и скоростта са фактори от съществено значение.

Бронирани бойни машини

Книгата разглежда най-различни бойни танкове с мощни огнестрелни оръдия, бронетранспортьори, пехотни бойни машини, пренасящи и подсигуряващи силите на пехотата, бойни машини с ракетни системи, бронирани автомобили с оръдия, разузнавателни и патрулни машини. Читателят може от пръв поглед да види предимствата на едните бойни машини спрямо другите.

Пистолети, автомати, снайпери и картечници

Книгата разглежда най-различни малки оръжия пистолети, съвременни пехотни пушки, булпъп и конвенционални автомати, снайпери, едрокалибрени пушки, леки картечници и др. Читателят може от пръв поглед да види предимствата на едните оръжия спрямо другите.

Артилерия, бомби и ракети

Книгата разглежда лека, средна и тежка артилерия, бомби и ракети: самоходни оръдия, ракетни артилерийски системи, противовъздушна артилерия, противотанкови ракети, крилати ракети, балистични ракети, диспенсърни оръжия, атомни бомби и др. Читателят може от пръв поглед да види предимствата на едните оръжия спрямо другите.

Военни кораби и подводници

Книгата разглежда най-различни военни кораби и подводници: корвети и патрулни плавателни съдове, фрегати, разрушители, самолетоносачи, кораби за крайбрежни операции, десантни кораби, атомни подводници, конвенционални щурмови подводници, патрулни подводници, подводници с междуконтинентални балистични ракети и др. Читателят може от пръв поглед да види предимствата на едните кораби и подводници спрямо другите.

  • Корица:Мека
  • Брой страници:96 + 48 + 48 + 48 + 48
  • Общи:Преводна литература
  • Вид:Енциклопедия
  • Издание:Илюстровано
  • Илюстрации:Цветни
  • Жанрове:Военни, Инженерни, Технологии
  • Тегло:1 kg

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.