Колекция „Личности, власт и секс“ – Изток-Запад / Изток-Запад Колектив

0
(0)

Новите открития относно биологията и психологията на съвременната жена.
Практически съвети и стратегии, които ще помогнат на жените да намерят мъжът на своите мечти и да задържат стабилността на връзката си с него.

От мястото на събитието

В книгата на един от най-известните български журналисти са описани неговите срещи с някои от най-изтъкнатите политически дейци на ХХ век от цялото земно кълбо – хората, които до голяма степен определиха облика на последните години от отишлото си хилядолетие.

Списък на някои от личностите, които авторът е интервюирал или с които е имал непосредствен контакт и които са герои на тази книга:

Сексът и властта

Връзката между секса и бизнесa на високите етажи все още е тема табу. Макар за мнозина да е ясно, че на служебните приеми се предлага много повече от шампанско и хайвер… Разузнавателният експерт Деноел осветлява тесните връзки на политиците и топ мениджърите със света на елитната проституция.

От бившия вицепрезидент на САЩ Дик Чейни до принц Алберт от Монако Деноел разгласява срамните тайни на арабски шейхове, президенти, индустриални магнати, руски олигарси, холивудски кинозвезди, спортни знаменитости. Защото за мъжете с власт сексът отдавна се е превърнал в повече от дрога…

  • Корица:Мека
  • Брой страници:552 + 248
  • Общи:Преводна литература
  • Жанрове:История, Политика и политология, Публицистика, Секс
  • Тегло:1 kg

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.