Колекция „Джо Витале“ – Изток-Запад / Изток-Запад Джо Витале

Възможно е някое от заглавията в колекцията да не е налично на склад, което може да удължи срока за доставка на поръчката.

Колекцията включва три книги на Джо Вителе, които ще показват, че ако промените начина си на мислене, ще промените начина си на живот.

Животът. Инструкции за употреба

Липсващото досега ръководство, което всеки би трябвало да получава при раждането си.

Колко рядко се случва в живота да откриеш книга, в която всяка идея е смислена и всяка дума звучи правдиво! Точно това имах щастието да открия в новата книга на Джо Витале „Животът. Инструкции за употреба“. Сигурен съм, че и вие ще се изпълните с дълбока признателност за труда на автора, когато вземете присърце безценните напътствия в книгата. От всяка страница можете да научите нещо стойностно.

От това ръководство става ясно, че Джо Витале е научил много от живота. Той изразява знанията си с изящна простота, така че всеки, който чете тези мъдрости, незабавно да може да ги приложи. А освен всичко останало, това е една наистина забавна книга. Годишно за оценка през мен минават неколкостотин книги (и в 99% от случаите получават отрицателно мнение), така че мога да оценя забавния елемент, който Джо вплита в дълбоката мъдрост на книгата. Като цяло „Животът. Инструкции за употреба“ е мъдро, полезно и забавно четиво, което на драго сърце препоръчвам на всеки, който се стреми към по-богат и пълноценен живот.

Д-р Гай Хендрикс

Факторът привличане

Пет лесни стъпки за привличане на богатство – или каквото си пожелаеш.

След „Животът. Инструкции за употреба“ – книгата, която всеки би трябвало да получава при раждането си, Джо Витале ни поднася още едно полезно ръководство – „Факторът привличане“. В него той набляга върху духовния елемент като неразделна част от успеха и предлага пет основни стъпки, с чиято помощ всеки от нас би могъл сам да управлява съзнанието си, да възвърне контрола върху убежденията си, да се научи да се фокусира върху намеренията си и да съгради живота, който наистина желае.

„За да бъде увенчано с успех всяко усилие, винаги е налице духовен елемент – съставна част на успеха, който случайният читател не винаги забелязва. Джо Витале ясно показва колко ефективно е разпознал и с какъв изумителен успех е използвал този духовен елемент, и как вие също можете лесно да го приспособите към живота си – и всичко това в пет лесни стъпки. Лично мога да свидетелствам в полза на този процес и неговата ефективност“.

Джо Шугърман

„Радикален и удивителен нов начин за постигане на цели. Нямам търпение да го пусна в действие“.

Шел Хороуиц

Курс: Пробуждане

Всеки проблем може да бъде решен

Прeдстaвeтe си кaк нaй-гoлeмитe ви прoблeми – в любoвтa, здрaвeтo, рaбoтaтa – внeзaпнo изчeзнaт. Кaквo щe нaпрaвитe? Кaк щe зaпълнитe свoбoднoтo си врeмe? Къдe щe живeeтe? Кaкъв щe бъдe живoтът ви, aкo сe oсвoбoдитe oт всички oгрaничeния?

Акo искaтe дa рaзбeрeтe, рaзгърнeтe тaзи книгa и oткрийтe „Курс: Прoбуждaнe“, с кoйтo щe пoстигнeтe oнoвa, зa кoeтo винaги стe мeчтaли!

  • Корица:Твърда
  • Брой страници:256 + 288 + 288
  • Общи:Преводна литература
  • Националност:Американска
  • Жанрове:Личностно развитие , Популярна психология, Самоусъвършенстване и самопомощ
  • Тегло:1 kg