Колекция „Deja Book“ – Сиела / Deja Book Колектив

Колекция от книги на издателство „Deja Book“, представяща съвременни български автори.

Булото


Сред зимната виелица броди красиво голо момиче, загърнато само в червеното си палто. Не усеща студа – днес името й е било сменено. Тя е новородена. Предстои й нов, различен живот, а един мъж не подозира, че колкото повече се грижи за нея, толкова повече я губи… На фона на драматичните събития от края на 80-те години двама млади се втурват във вихъра на голямата любов. Кариера, семейство, вяра – всичко е на заден план, но повелята на разделното време и бездушната политика се оказва по-силна.

Лятна детективска история с таралеж


Кое е най-приятното нещо, за което мечтае човек през лятото? Ако кажем, че това е свежото ухание на морския бриз, вероятно няма да сме далеч от истината – особено ако уханието се носи от страниците на книгата, която държите в ръцете си. Изпълнени с хаплив хумор и дръзка ирония, увлекателните разкази в Лятна детективска история с таралеж ще ви понесат на вълните на смеха; ще се срещнете и с необикновени герои – от родители със странни разбирания за възпитание, през хлътнал до ушите порно сценарист, та чак до квантови гении, разхождащи кучетата си…

Дивата природа


Родена е през 1986 г. в София. Завършва немска филология и журналистика в СУ „Св. Климент Охридски“. Работи в интернет радио „Бинар“ на Българското национално радио. Публикувала е свои стихове в „Литературен вестник“, сп. "Страница", сп. "Granta България“. Първата й книга „Начало и край” излиза през 2012 г. в поредицата „Нова проза и поезия” на издателството на Софийския университет. Поддържа блог за своя и чужда поезия, озаглавен Форсмажорна.

  • Корица:Мека
  • Брой страници:176 + 176 + 88
  • Общи:От български автор
  • Вид:Роман, Стихосбирка
  • Жанрове:Съвременна поезия, Съвременни, Хумористични разкази
  • Тегло:1 kg