Колекция „100 любими рецепти 1: Салати + Безмесни + Месо и риба“ – СофтПрес / Бон Трейдинг Бон Апети

Възможно е някое от заглавията в колекцията да не е налично на склад, което може да удължи срока за доставка на поръчката.

Тази специална колекция съдържа книгите "100 любими рецепти: Супи, салати, предястия", "100 любими рецепти: Безмесни" и "100 любими рецепти: Месо и риба".

100 любими рецепти: Супи, салати, предястия

Почитателите на супите, свежите салати и провокиращите апетита предястия могат да се насладят на майсторски предложения в тази книга.

Изобилстват идеите за дресинги, които са тайната на всяка добре овкусена салата.

Пътешествието е околосветско – ще откриете японската супа "Мисо", испанското "Гаспачо", френската лучена супа и лютиво-кисела китайска супа. Салатите са от близки и далечни екзотични дестинации.

А сред мезетата ще намерите аранчини, гуакамоле, солени бонбони и много други.

100 любими рецепти: Безмесни

Казват, че едни от най-трудните за приготвяне и изискващи добри кулинарни умения са ястията без месо.

Тази книга ще обори това твърдение, ще обогати менюто на всеки дом и ще даде на читателите си апетитни идеи за домашно приготвена храна с много зеленчуци, сирена, яйца.

Ще се насладите на превъзходния вкус на рецепти от френската, гръцката, азиатската, италианската, българската, турската и други кухни.

Ще научите как се прави "Саганаки", лигурийско ризото, булгур пилаф, зеленчукова паеля и много други.

100 любими рецепти: Месо и риба

В тази книга ще намерите рецепти със свинско, птиче, телешко и агнешко месо, както и такива с риба и морски дарове.

Вдъхновението за създаването ѝ са уникалните кулинарни изкушения от различни точки на земното кълбо. Ще намерите рецепти като "Патладжан кебап" от екзотична Турция, "Особуко" от слънчева Италия, а също и агнешко на фурна с череши от Испания.

Всяка рецепта е изпитана поне два пъти от доказани професионалисти, така че Вие да имате спокойствието и сигурността, че поднесеното от Вас ястие ще бъде звездата на всеки обяд или вечеря.

  • Корица:Мека
  • Брой страници:112 + 112 +112
  • Общи:От български автор
  • Година:2017
  • Националност:Българска
  • Вид:Рецепти
  • Жанрове:Кулинария, Хобита