Кодът на Бога – Грег Брейдън

Кодът на Бога

"Божественият код проследява една изумителна хипотеза – че в основата на живота е скрито ясно, очевидно и универсално Послание, което може би най-после ще ни докаже съвсем убедително, че зад познатия ни свят на явленията действа Висшият разум. Откритието му трябва да бъде широко обсъждано, защото то отваря вратите към разбулването на великата загадка на нашето съществуване."
Д-р на философските науки Ханк Веселман, антрополог, автор на „Пътешествие до Тайната градина" и трилогията „Духовен пътешественик"

Какво би означавало да открием, че в ДНК – в самия код на живота – се кри истинското послание, написано на древен език? Всичките ни представи за миналото са на път да се променят…
В нашата ДНК, в молекулите на живота, е кодирано послание, което носим скрито дълбоко във всяка клетка на тялото си. Чрез забележителното си откритие Грег Брейдън прави връзка между буквите, с които са написани древните библейски текстове, и човешкия генетичен код. Така става възможно да прочетем самия "език на живота" и да открием в него едно вечно послание. То е еднакво за всеки човек – мъж, жена или дете, независимо от неговата раса, религия, националност или начин на живот.
Днес, когато почти една трета от човечеството е въвлечено във въоръжени конфликти, получаваме ясно доказателство, че сме много повече от всичко онова, което ни е разделяло в миналото. Сега знаем, че ни свързва нещо общо, кодирано във всяка наша клетка, и това послание ни носи надежда, че ще намерим общ път към световния мир.
В уникалната си творба Грег Брейдън, бивш служител в авиационната промишленост и отбраната на САЩ, споделя потресаващото откритие, до което е стигнал след 12-годишни проучвания.
Обширното му изследване довежда до резултати, които разбунтуват умовете на нашите съвременници. Вече стана възможно да се дешифрира посланието, кодирано в клетките ни още от деня на нашето сътворение; когато осъзнаем, че то е универсален принцип на единството, ще се обезсмислят всички войни, основани върху различията между хората. Истинността на посланието в клетките ни се доказва от открития неотдавна фрагмент от свитъци от Мъртво море. Най-сетне ще открием очевидното и неоспоримо доказателство, че сме част от нещо по-голямо и ще разберем как посланието в нашата ДНК може да се превърне в основа за разрешаване на всички световни конфликти.
Брейдън ни предлага един ефективен начин и сериозно основание да повярваме, че мирът между отделните хора и всички народи наистина е възможен.

Автор: Грег Брейдън Език: Български
Категория: Философия, психология, езотерика и духовни учения Тегло: 0.339 кг.
Баркод: 9789548454537
Издател: Аливго ISBN: 9789548454537
Брой страници: 296