Код: Вегетарианец. Есенциални аргументи в полза на вегетарианството – Армин Ризи, Роналд Цюрер

Код: Вегетарианец. Есенциални аргументи в полза на вегетарианството

Книгата излиза за пръв път през август 1989 г. и е многократно допечатвана през изминалите години. Продадените до момента 430 000 копия я превръщат в най-разпространения и любим текст по темата в немскоезичния свят.
Тя е изключително съвременна, информативна, съдържа нетиражирани данни и множество любопитни цифри и се отличава от останалите тематични книги със своята ненатрапчивост и витален дух. Може да се чете и на четири ръце.
В книгата е включен и актуален списък с български знаменитости-вегетарианци – от миналото и наши съвременници, както и пълен списък на всички „хранителни добавки" плюс страничните им ефекти (консерванти, стабилизатори, оцветители), използвани безогледно в България!

„Разумът започва още в кухнята. Пълната липса на разум в кухнята задълго спира развитието на човека и го ограничава по най-лошия начин. Аз вярвам, че предписанията на вегетарианците да се яде по-малко и по-просто, са дали много повече ползи, отколкото всички съвременни морални системи." – Фридрих Ницше

Автор: Армин Ризи; Роналд Цюрер Брой страници: 144
Категория: Спорт, хранене и здраве Език: Български
Тегло: 0.180 кг.
Издател: Оргон Баркод: 9789549033939
Дата на издаване: 2009 г. ISBN: 9789549033939