Книга за възможностите. 75 начина да преодолееш инерцията и да промениш живота си – Алберт Либерман

Книга за възможностите. 75 начина да преодолееш инерцията и да промениш живота си

Много неудачи и депресии тръгват от погрешната идея, че "нещата са такива, каквито са" и не могат да се променят. Читателят на настоящите редове тук и сега следва един от многото възможни пътища, които би могъл да избере в живота си. Както твърди стихотворението на Морган Скот Пек, че когато излизаме от отъпканата пътека, откриваме гора от възможности; там всичко е възможно да се случи, защото всичко предстои да се направи.

Животът е пълен с шансове, които ние дори не осъзнаваме, понеже се движим по едни-единствени релси със затворени очи. В едно и също нощно небе някои виждат само тъмнината, а други откриват звездите и се оставят да бъдат водени от тях към нови съдби. Тази вдъхновяваща книга е насочена към онези, които знаят, че нищо не е предрешено и че най-хубавото предстои.

Книгата ни приканва да отворим ума си към нови възможности, които се предлагат на читателя, за да тръгне към нови хоризонти и да сложи край на монотонния начин на мислене.
Добре дошли в "Книга за възможностите". Едно пътуване към откривателството, успеха и реализацията е на път да започне.

"Превърни се в човек на възможностите. Няма значение колко черни изглеждат или са нещата. Вдигни очи и виж възможностите: не спирай да ги виждаш, защото те винаги са тук!".
Норман Винсънт Пийл

Автор: Алберт Либерман Брой страници: 200
Категория: Философия, психология, езотерика и духовни учения Език: Български
Тегло: 0.165 кг.
Издател: Ентусиаст Баркод: 9786191640928
Дата на издаване: 11.02.2014 ISBN: 9786191640928