Книга за учителя по човекът и обществото за 3. клас – Лилия Манева, Сия Стоянова

Книга за учителя по човекът и обществото за 3. клас

Книгата за учителя представя целите на обучението и очакваните резултати от тяхното постигане. Описано е учебното съдържание и са представени структурата и водещите принципи при разработването на учебния комплект. Включени са идеи за въвеждане на интерактивни методи в обучението и методически насоки за разработване на учебното съдържание по теми и методични единици.

Сия Стоянова е завършила специалност „География” в СУ „Св. Климент Охридски”. Преподавала е география в прогимназиалния етап и родинознание в столични училища. Интересите ѝ са в областта на използването на игровите методи и на информационно-комуникативните технологии в обучението по география. От 2006 г. живее, специализира и работи в САЩ. Съавтор е в учебните комплекти по човекът и обществото за 3. и 4. клас на издателство „Просвета”.
Лилия Манева е магистър по начална педагогика от СУ „Св. Климент Охридски”, учител с дългогодишна практика. Квалифицира се в областта на въвеждането на нови технологии на педагогическо взаимодействие в училищното образование. Съавтор е на учебните комплекти по човекът и обществото за 3. и за 4. клас на издателство „Просвета”.

Автор: Лилия Манева; Сия Стоянова Категория: 3-ти клас; Книги за учителя; Човекът и обществото
Издател: Просвета
Дата на издаване: 2013 г. Брой страници: 120
Език: Български Тегло: 0.150 кг.
Баркод: 9789540115787 ISBN: 9789540115787