Книга за учителя по български език за 4. клас – Левчо Георгиев, Лилия Вълкова, Светла Терзиева, Станка Вълкова

0
(0)

Книга за учителя по български език за 4. клас

Книгата за учителя по български език за 2. клас към учебника от същите автори включва:
– Съдържание и структура на учебника и учебните тетрадки по български език за 2. клас;
– Примерно годишно разпределение на учебното съдържание;
– Примерни разработки на уроци по теми от учебната програма, включени в учебника;
– Методически идеи;
– Отговори на задачи от учебника и тетрадките по български език за 2. клас.

Доц. д-р Станка Вълкова е работила като преподавател по методика на обучението по български език и литература в началните класове в СУ „Св. Климент Охридски” – ДИУУ. Като преподавател в ДИУУ се занимава с разработване и реализиране на обучителни програми за продължаващо образование на начални учители по методика на обучението по български език и четене в 1. – 4. клас и на образователни проекти за модернизация на образователния процес в началния етап на обучение в училище. Aвтор e на голям брой публикации: монографии, речници, предназначени за ученици, статии в научни педагогически списания, книги за учителя, учебници, учебни тетрадки и учебни помагала за обучението по български език и литература в началното училище и за подготвителната група в детската градина.
Доц. д-р Левчо Георгиев е преподавател по методика на обучението по български език и литература от 1. до 12. клас във Факултета по педагогика на ЮЗУ „Неофит Рилски”. Разработва проблеми на обучението по български език, свързани с неговата модернизация и повишаванеto на ефективността му. Създава и реализира образователни програми за обучението на студенти, бъдещи учители по български език и литература. Aвтор e на монографии, научни статии, речници, книги за учителя, учебници, учебни тетрадки и учебни помагала за обучението по български език в началните класове.

Автор: Левчо Георгиев; Лилия Вълкова; Светла Терзиева; Станка Вълкова Категория: 4-ти клас; Книги за учителя; Български език и литература
Издател: Просвета
Брой страници: 144 Език: Български
Тегло: 0.200 кг. Баркод: 9789540122236
ISBN: 9789540122236

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.