КЛУБ ЗАКУСКА –

0
(0)

КЛУБ ЗАКУСКА

Дело на режисьора Джон Хюс, “Клуб Закуска” се превърна в заглавието, което промени завинаги филмите за младежкото съзряване. С участието на едни от най-известните млади актьори на 80-те години култовата комедийна драма на Хюс представя на зрителите няколко гледни точки към гимназиалния живот, наложените стереотипи и ежедневието на учениците.

В центъра на сюжета са гимназистите Алисън Рейнълдс, Андрю Кларк, Джон Бендър, Брайън Джонсън и Клеър Стандиш, които са принудени да изтърпят наложено от училищните власти наказание в библиотеката. Въпреки, че са се срещали през годините петимата са напълно различни един от друг и на пръв поглед нямат нищо общо помежду си.

Но наказанието от осем часа стоене в една и съща стая се превръща в основен катализатор на откровени разговори за живота, скандали, заплахи и неочаквани разкрития. Наблюдавани постоянно от стриктния заместник-директор Ричард Върнън идващите от съвсем различни светове ученици с изненада откриват, че в крайна сметка има доста неща, които могат да ги обединят.

Главните роли в “Клуб Закуска” са поверени на Моли Рингуолд, Джъд Нелсън, Емилио Естевес, Антъни Майкъл Хол, Али Шийди и Пол Глийсън, а самата лента продължава да се радва на огромна популярност сред киноманите и почитателите на младежките филми.

Категория: драма; комедия Студио: Universal Pictures
Дата на издаване: 14.04.2015
Времетраене: 97 мин. Ограничение в показа: Няма
Сценарист: Джон Хюз Артисти: Емилио Естевес
Езици аудио: Aнглийcки Езици субтитри: Български
Баркод: 3800904014762 Линк IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0088847/?ref_=fn_al_tt_1

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.