Ключ към тайните на съня – Лори Куин Лоуенбър

Ключ към тайните на съня

Вашите сънища държат ключа към по-хубав и пълноценен живот.
Има си причина да сънуваме нощем. Сънищата не са безсмислен хаос. Докато сънуваме, ние мислим на много по-дълбоко ниво, отколкото когато сме будни. Сънувайки, ние всъщност решаваме проблеми… само че изказани на различен език. Нашето подсъзнание разговаря с нас чрез кодове и символи: предупреждава, помага, насочва ни по вечно променящите се пътища на живота. Подсъзнанието – посредством сънищата – се опитва да ни подаде сигнал, че има проблем, който то иска да реши. Истината е, че най-добрите мисли не ни спохождат посред бял ден, а идват на сън. И когато казваме „Нека да преспя с тази мисъл", ние всъщност казваме: „Нека сънувам – решението ще изплува в съня".

В този лесен за използване пътеводител известният психоаналитик д-р Лори Куин Лоуенбърг ще ви даде инструменти и техники за тълкуване на често пъти объркания език на сънищата.

Ще научите как:
•да отключите скритите в съня съобщения, които подсъзнанието иска да ви предаде
•да разбирате връзката между хора, места и животни във вашия сън като продължение на вашата индивидуалност
•да разгадавате истинското значение на кошмарите за пропадане, давене, преследване и пр.
•да откривате важни послания в привидно дребни детайли на съня, докато Лори ви води през десетки примери от истински сънища
•да използвате сънищата си като инструмент за решаване на проблемите в ежедневието, за да постигнете реална промяна във вашия живот и в отношенията ви е другите хора
•да си обясните значението на най-важните символи в сънищата с помощта на тълковния Речник на символите в съня

"Просто най-доброто! Това е книга, която променя живота! Изключително добре написана, практична, сериозна, лесна за разбиране и изпълнена с мъдрост. Най-хубавият подарък, който можех да си направя."
Маргарета Хаглунг, журналист

Автор: Лори Куин Лоуенбър Брой страници: 288
Категория: Философия, психология, езотерика и духовни учения Език: Български
Тегло: 0.387 кг.
Издател: Ергон Баркод: 9786191650019
Дата на издаване: 07.01.2013 ISBN: 9786191650019