Китайска система за лечение чрез хранене – Хенри К.Лу

Китайска система за лечение чрез хранене

Книгата разкрива един изпитан начин за използване на целебните свойства на храните чрез опознаване на техните вкусове, енергия, въздействия и движения. Тук се обяснява защо храните често въздействат различно върху различните хора. Ключът е в тяхната "ин/ян-стойност", отразена в скала, която се основава на традиционния принцип за ин и ян и се прилага както за храните, така и за телесните конституции.
След като установите съответната за вас ин-ян-стойност (посочен е един прост метод за определянето и), следвайте специално разработените таблици за храните и физическите конституции, за да си изградите индивидуален подход към здравето и профилактиката на болестите.
Тази книга ще ви даде безброй невероятни идеи, за да подберете и приготвите различни зеленчуци, плодове, месо, зърнени храни и варива, да облекчите и лекувате много здравословни проблеми: наднормено тегло, тютюнопушене, безсъние, астма, язва, диабет, хипертония, нефрит, хепатит, дизентерия, анемия, менструални проблеми и т.н.
Още днес можете да започнете да внасяте хармония и здраве в живота си чрез най-ефикасната и най-естествената система за предотвратяване на болестите – храната, която ядете всеки ден!

Автор: Хенри К.Лу Език: Български
Категория: Спорт, хранене и здраве Тегло: 0.500 кг.
Баркод: 9544744304
Издател: Кибеа ISBN: 9544744304
Брой страници: 416