Кинезиология или природната мъдрост на тялото – Наталия Любимова

Кинезиология или природната мъдрост на тялото

Човешкото тяло е единен организъм, надарен с вековната мъдрост на Природата. Научете се да разговаряте със своето тяло, слушайте съветите му и живейте в хармония с него. На това може да ви научи кинезиологията.
Използвайки мъдростта на тялото, може да решите проблемите на физическото си здраве и напълно да промените живота си към по-добро, да се почувствате преродени.
Ще постигнете успехи в личния си живот, ще се спасите от страховете си, от неувереността си, кариерата ви ще се издигне към върховете и ще натрупате благосъстояние.
Позитивната енергия, създадена от вас по време на заниманията с кинезиология, ще привлече в живота ви нови шансове и перспективи и ще ви даде сили и по-ясно разбиране на живота ви, което ще помогне за реализацията на плановете ви. Всеки се сблъсква в живота си с много проблеми. Някой не се справя с личния си живот, на друг му липсват пари, трети страда от болести.
Кинезиологията е методика, която позволява да се решат всички проблеми, при това не поотделно, а заедно. Интересното тук е, че не трябва да се изпълняват някакви изморителни упражнения или да се медитира с часове. Кинезиологията просто връща на човек възможността да направи избор там, където дори не си е и помислял, че той може да съществува.

Автор: Наталия Любимова Език: Български
Категория: Спорт, хранене и здраве Тегло: 0.250 кг.
Баркод: 9789549886108
Издател: Паритет ISBN: 9789549886108
Брой страници: 208