Къде съм аз? – Задачи за проверка на входното и изходното ниво за 2. клас – Людмила Зафирова, Соня Рачева, Стоян Иванов

Къде съм аз? – Задачи за проверка на входното и изходното ниво за 2. клас

За вас, второкласници! – Тази книжка ще ви помогне да разберете какъв е вашият напредък в началото и в края на учебната година по три от най-важните учебни предмети. Може да проверите знанията си самостоятелно, като сверите отговорите си, или това да направи вашият учител. Сигурно често сте се питали "Защо получих тази оценка?" или "Къде съм аз по успех спрямо останалите деца в класа?". Това помагало с помощта на вашия учител ще ви даде ясни и точни отговори на тези въпроси.
За вас, учители! – Помагалото ще облекчи работата ви по създаването на входни и изходни самостоятелни работи за две групи. Към всеки изпитен вариант ви предлагаме детайлно разработена оценителна част, на която бихте могли да се опрете при оценяването. Книжката може да приложите и към портфолиото на всеки ученик, за да проследите прогреса му.
За вас, родители! – Помагалото със задачи за входно и изходно ниво дава възможност да проверите знанията и уменията на детето си. То е разработено така, че да може да се използва не само в училище, но и вкъщи. Съдържа варианти за самостоятелна работа, оценителни таблици, скали за установяване на компетентността на детето по съответния учебен предмет, както и верните отговори на задачите.

Автор: Людмила Зафирова; Соня Рачева; Стоян Иванов Категория: 2-ри клас; Учебни помагала; Български език и литература; Математика; Околен свят
Издател: Просвета
Дата на издаване: 2014 г. Брой страници: 44
Език: Български Тегло: 0.120 кг.
Баркод: 9789540130217 ISBN: 9789540130217