Кажи НЕ на глада. Възстанови метаболизма си от диети – Инес Субашка

Кажи НЕ на глада. Възстанови метаболизма си от диети

Да надвиеш себе си и да покажеш воля тогава, когато е необходимо да си твърд заради собственото си здраве, е особено трудно, но не и невъзможно. А да победиш желанието си да контролираш всяка хапка, всяка глътка или калория, която попада в организма ти, носи увереност, че си наистина полезен сам за себе си. Именно това разкрива в новата си книга Инес Субашка.

Читателите ще се запознаят с това, което се случва, когато сме водени от обсесивното желание да се следи всяка хапка и калория, с физическите проблеми, които носи това след себе си и с още един аспект на света на диетите – психологическия. Защото ако до сега мнозина от нас са си мислели за диетата основно в случаите на ограничение от вид храна и отражението на това върху организма, то Инес навлиза в чисто психологическите аспекти, пред които трябва да се изправи човек, борещ се с последиците от диетите. Тя разказва за стреса, на който е подложено човешкото тяло и сривовете, които това предизвиква. Споделя какви са начините човек да се отърси от всичко това и да се почувства отново здрав, силен и в съгласие със себе си:

„В книгата ще ви споделя своя опит с диетите – как започна всичко, през какво преминах и какъв беше целият процес. Подробно ще се спра на всеки урок, който научих; на това, което разбрах за тялото и как то функционира. Всяка диета поставя тялото в различна среда, пред различни предизвикателства и аз съзнателно съм проследявала всяко отделно усещане и промяна. Мога да изтъкна с голяма точност и плюсовете, и минусите на всичко, което се случва при определен режим на хранене. Така, без значение на кой етап сте, ще има по нещо за всеки от вас, за да може лека-полека да си отговорите на много въпроси, да възстановите връзката със собственото си тяло и да се приближите към баланса и спокойствието на ума.“

Автор: Инес Субашка Брой страници: 216
Категория: Спорт, хранене и здраве Език: Български
Тегло: 0.360 кг.
Издател: Вдъхновения Баркод: 9786197342116
Дата на издаване: 01.12.2017 ISBN: 9786197342116