Каквото и да си мислиш,помисли за обратното – Пол Арден

Каквото и да си мислиш,помисли за обратното

Пол Арден работи 14 години като изпълнителен криейтив директор в "Саачи & Саачи". Отговаря за едни от най-успешните рекламни кампании във Великобритания – Бритиш еъруейс, Силк Кът, Анчор бътър, Интерсити и Фуджи. През 1993 г. създава филмова компания "Арден Съдерленд-Дод". От първата му книга са продадени над половин милион броя. Списва седмична колонка в "Индепендънт", а наскоро откри фотографска галерия в родния си дом Петуърт.

„Каквото и да си мислиш, помисли за обратното” е дръзка атака срещу начина, по който възприемаме работата си и света около нас. Вместо традиционно скучните съвети, Пол Арден предлага странни случки, афоризми и парадокси, които трябва да ви накарат да преосмислите съдържанието на понятието „здрав разум”.

Независимо дали продавате, управлявате или купувате, Арден ще ви вдъхнови с оригиналния си начин на мислене, с изумителните анекдоти, невероятните фотографии и оставащите ви без дъх цитати на артисти, учени и философи.

„Каквото и да си мислиш, помисли за обратното” ще ви накара да мислите по нов начин дори и за онова, за което не подозирате, че мислите. И ще ви вдъхне увереността, която ви е необходима да поемате по-големи рискове и да се радвате на работата си повече, отколкото можете дори да си представите.

Автор: Пол Арден Брой страници: 144
Категория: Икономика и мениджмънт Език: Български
Тегло: 0.150 кг.
Издател: Рой Комюникейшън Баркод: 9789549335118
Дата на издаване: 2009 г. ISBN: 9549335119