Как да тълкуваме хороскопа си – Лира принт Дона Кънингам

Откога изучавате астрология? Ако се занимавате от една година и все още не сте напълно уверени, че можете да разтълкувате хороскоп, тогава имате нужда точно от тази книга!

С нея ще се научите да мислите „астрологически” и да съчетавате планетите с тяхното домово и знаково разположение, да тълкувате аспектите на Венера, проявите на вашата неподвижна тау-квадратура, или може би предстоящия транзит на Марс спрямо наталното положение на Луната ви.

Дона Кънингам представя минималистичен способ за тълкуване на рождена карта като най-добрия начален етап. Това е истински синтезирана техника –ще научите необходимите похвати, с които да обгърнете „отгоре” разглеждания хороскоп, както и детайлизираните методи за разгръщане на тълкуванието.

♦ ♦ ♦

Дона Кънингам е международно известна астроложка и авторка на 13 книги – бестселъри в областта на астрологията, вибрационното лечение, духовното развитие и усъвършенстване.

Носителка е на специален приз за обществена дейност от Колумбийския университет и престижната награда Regulus на Конференцията на Обединените астролози от 1988 г. Има тридесетгодишна практика като психотерапевт, като работи с различни лечебни методи – ароматотерапия, медитация, визуализация.
Обучава студенти по астрология в ON-LINE College of Astrology в Интернет на адрес: www.astrocollege.com

  • Корица:Мека
  • Брой страници:238
  • Баркод:9789548610681
  • ISBN:9789548610681
  • Жанрове:Астрология
  • Тегло:1 kg