Как да се справяме с предизвикателствата на новото време – Николай Ников

Как да се справяме с предизвикателствата на новото време

Книгата „Как да се справяме с предизвикателствата на новото време” е предназначена за всички читатели, които се интересуват от икономика и обществени въпроси или по-специално – за икономисти, бизнесмени, преподаватели, интелектуалци и студенти. Николай Ников се е постарал да поднесе информацията в нея по достъпен и увлекателен начин, на разбираем език, като я е изпъстрил с много примери от живота.

Авторът показва увереност в опита си не само на добър теоретик, но и на практик, като по умел начин пречупва различни икономически и бизнес теории през призмата на личните си възгледи и търси отговори.

Ценното на тези кратки статии е, че всяка една е зададена като казус, който се развива и решава. Те могат да се четат както последователно, така и напълно самостоятелно.

Всеки един материал е плод на особено състояние на духа на автора и е повлиян от това, което преживява съвременният човек – а именно, когато в живота се преплетат култура, бизнес, технологии и мениджмънт.

Поставен е акцент върху теми като харченето на пари и излишен психичен ресурс, мотивацията, вземането на важни решения… Могат да се открият и съвсем конкретни съвети за справяне с проблемите от икономически характер, актуални за всеки българин.

В „Как да се справяме с предизвикателствата на новото време” също така се разкриват и нови възможности и идеи за успешно поведение в бизн

Автор: Николай Ников Брой страници: 104
Категория: Икономика и мениджмънт Език: Български
Тегло: 0.150 кг.
Издател: Фондация Буквите Баркод: 9786191540655
Дата на издаване: 12.05.2013 ISBN: 9786191540655