Как да прочетем човека като книга – колектив

Как да прочетем човека като книга

Как да разберем какво мислят хората по езика на тялото?
Ръководство за наблюдение и тълкуване на знаците и движенията на тялото.

Представете си че срещате някого за първи път и в рамките на минути – без да сте си разменили нито една дума – можете да кажете какво мисли този човек. Магия? Не точно. Независимо дали хората са наясно с това, или не, движенията на телата изразяват нашите нагласи и мотиви. Простите жестове, които повечето от нас дори не забелязват, могат да ни дадат ключова информация, която да се окаже безценна в редица ситуации. Как да прочетем човека като книга има за цел да ви научи как да тълкувате и как да реагирате на невербалните сигнали на вашите бизнес партньори, приятели, любими хора и дори непознати. Най-продаваните автори – Джерард Ниренберг, Хенри Калеро и Габриел Грейсън, са събрали приложните си знания в това практическо ръководство за разпознаване, разбиране и използва- не на невербалната комуникация.

От Как да прочетем човека като книга ще научите:
• Как да разберете дали някой е нечестен.
• Кога да продължим и кога да се оттеглим при преговори.
• Как да разтълкуваме едно енергично и едно вяло ръкостискане.
• Как да разберем, когато някой е загубил интерес към това, което казвате.
• Как да предразполагаме хората, отразявайки техните жестове.
• Защо чрез езика на вашето тялото може да направите успешна сделка или да я провалите.
Независимо дали сте в офиса, на среща или на семеен излет, простата техника на четене на езика на тялото е уникално умение, което ви предлага реални и важни предимства.

Джерард И. Ниренберг е успешен адвокат, инициатор на идеята Всички печелят, превърнала се във философска концепция, която днес се нарича новата икономическа парадигма „печалба – печалба”, вместо старата „печалба – загуба”, и която гарантира, че всички страни могат да останат удовлетворени при преговори и договаряне. Ниренберг е написал двадесет книги, които са сред най-продаваните, включително Новото изкуство на водене на преговори, и е основател на Института за водене на преговори, който предлага съвременно обучение на професионалисти от цял свят.

Хенри Х. Калеро пише трудове за общуване и водене на преговори повече от тридесет години. Консултант и автор на професионални, академични и технически публикации, той е автор и на книгата Силата на невербалната комуникация и съавтор на труда на Ниренберг Новото изкуство на водене на преговори.

Габриел Грейсън е председател на Катедрата по жестомимичен език в университета Ню скул в Ню Йорк и е главен съдебен преводач на жестомимичен език в съдебната система на Ню Йорк. Книгата на Грейсън Да говориш с ръцете, да слушаш с очите е сред най продаваните в тази област.

Автор: колектив Брой страници: 144
Категория: Философия, психология, езотерика и духовни учения Език: Български
Тегло: 0.250 кг.
Издател: Atea Books Баркод: 9786197280005
Дата на издаване: 2015 г. ISBN: 9786197280005