Как да изкореним лошите навици – Вера Пайфър

Как да изкореним лошите навици

От авторката на бестселъра "Положителното мислене"

Страдате ли от навик, който Ви притеснява или поражда във Вас чувство на вина? Вреди ли на отношенията Ви? Обсебва ли ви живота Ви?
Добрата новина е, че лошите навици могат да бъдат превърнати в положителни, което повишава увереността и самочувствието, създава по-благоприятни условия за професионално развитие и укрепва връзките с околните.

Книгата ще Ви помогне да:
Разберете доколко е сериозен проблемът Ви
Очертаете основните опасности, които Ви заплашват
Промените отношението и поведението си
Се справите с проблеми като тютюнопушене, шопингмания, неорганизираност, склонност към претоварване с работа, протакане и много други

Изобилстваща от практически съвети, мощни техники за убеждаване и вдъхновяващи истории, тази книга ще Ви даде възможност отново да вземете живота си в ръце.

Вера Пайфър е дипломиран психолог с допълнителна квалификация в областта на кинезетерапията и аналитичната хипнотерапия. Има успешна частна практика, води курсове по позитивно мислене и стрес мениджмънт, представител е на фондация Пайфър-организация, насочила дейността си към подпомагане на хората в стремежа им за по-пълноценно съществуване от практическа гледна точка.

Автор: Вера Пайфър Брой страници: 272
Категория: Философия, психология, езотерика и духовни учения Език: Български
Тегло: 0.250 кг.
Издател: Монт Баркод: 9789548055413
Дата на издаване: 2011 г. ISBN: 9789548055413