JUPITER CALLING –

JUPITER CALLING

The Corrs се завръщат с едно от най- вълнуващите издания за тази година.
“Jupiter Calling” е невероятен албум, който е продуциран от T-Bone Burnett и ще излезе на 10-ти ноември чрез East West Records. Чисто новия сингъл “SOS” излезе на 28-ми септември.
Двадесет години след излизането на завладяващия втори албум на групата “Talk On Corners” и две години след обявения за златен албум “White Light”, The Corrs се завръщат с “Jupiter Calling”, амбициозен, земен и искрен албум, който гарантира да поднови вниманието и уважението към групата като музиканти, текстописци и иноватори.
В сърцето на “Jupiter Calling” е “SOS” – “Song Of Syria” (песен за Сирия), най-искреният и емоционален запис, който The Corrs са правили някога. Обвинение за изселване, съучастие, демонизация и преди всичко израз на вината на майката, изпълнен с удивителни кадри от бежанската криза.
„Не пиша за одобрение. Нито пиша, за да подтикна към нещо.” – коментира Andrea. „Просто това, което се получава е нещо, за което ме е грижа. Понякога нещата са очевидни, грешни за всеки от нас, насилие след насилие, което не можеш да спреш, но искаш да насочиш светлина към него, не виждате ли? “Song Of Syria” е за моята собствена вина с това, че не правя нищо. Искам да направя нещо с това чувство.”

Категория: Rock; Pop; VINYL !!!!
Компания/Лейбъл: Warner music
Дата на издаване: 10.11.2017
Баркод: 190295754051