Японското изкуство на Рейки – Практическо ръководство за самолечение – Бронуин Стийн & Франс СтийнТази богато илюстрирана книга започва с японската духовна система за себеразвитие и стига до чисто практическите методи за лечение с полагане на ръце, популярни по цял свят. Тя ще ви запознае с основните елементи на Рейки в техния исторически контекст и ще ви предостави прекрасна практическа информация за работа с енергията; ще ви помогне да почувствате истинските японски корени на системата.

Те включват петте главни елемента на Рейки системата, които образуват основата на традиционните методи за самолечение. Това са: гокай – Петте принципа; кокю хо – дихателни техники; тенохира – лечение с полагане на ръце; шируши и джумон – символи и мантри; и рейджу – благословията от Рейки учител.

Книгата ще помогне както на начинаещите, така и на опитните практикуващи да видят Рейки системата от японска гледна точка. Техниките са достъпни и са описани така, че всеки да извлече полза от тях, независимо от нивото и натрупания опит.

Бронуин и Франс Стийн са майстори по Рейки и автори на световно признати книги за Рейки. Те са основатели на Международния дом на Рейки в Австралия.
Автор Бронуин Стийн & Франс Стийн
Издателство Аратрон
ISBN 9789546262714
Година на издаване 2008
Страници 216