Изтеглени тестови въпроси от Единен приемен изпит в УНСС – История на България – Колектив

Изтеглени тестови въпроси от Единен приемен изпит в УНСС – История на България

Предлаганото издание съдържа седем групи изтеглени тестови въпроси, като всяка отделна група включва по 20 въпроса от Обща част – Модул 1 Български език и езикова култура, 20 въпроса – задачи от Обща част – Модул 2 Математика – основни и 40 въпроса от Специална част – Модул 3 История на България.
"През 2007 г. Университетът за национално и световно стопанство се приобщи към практиката на най-престижните висши училища в света за прием на студенти чрез въвеждането на единните приемни изпити – тестовете по подобие на SAT. Тогава издадохме и първите ръководства за самоподготовка с примерни тестове.
През тази година, след като обсъдихме различни варианти, решихме, че най-полезни за вашата подготовка ще бъдат тестовете от предварителните и редовните кандидатстудентски сесии през периода 2009 – 2013 г. Затова сега издаваме четири сборника (колкото са примерните изпити в УНСС) с тези тестове: по български език и литература, по математика, по история на България и по география на България. В края на всеки един от тях публикуваме верните отговори.
Вярваме, че сборниците ще ви ориентират и насочат във вашата подготовка, ще ви помогнат да се представите достойно на кандидатстудентските изпити и да станете студенти в нашия университет."
Акодимично ръководство на УНСС

Автор: Колектив Категория: Висше образование; Кандидат – студенти
Издател: Издателски комплекс – УНСС
Дата на издаване: 2014 г. Брой страници: 145
Език: Български Тегло: 0.300 кг.
Баркод: 9789546445766 ISBN: 9789546445766