Излекувай тялото си – Луиз Хей

4
(13)

Излекувай тялото си

Книгата събужда способността ни да съдействаме на процеса на изцеление, показва ни как да бъдем цялостни и здрави и да поддържаме баланса между тяло, ум и дух.

Посочват се като причини за заболяванията на тялото отрицателните модели на мислене и емоционалните нагласи, свързани с чувство на страх, вина или гняв.

Терапията на Луиз Хей е фокусирана върху изработването на нови положителни модели на мислене и системно упражняване на лечебни утвърждения, проникнати от любов и одобрение към себе си, чувство на радост и сигурност и оптимистична нагласа към живота и света.

Съдържа обновена и разширена таблица на заболяванията, вероятните „психологически“ причини, които са ги породили, и мисловните модели за тяхното изцеление. Включената схема на гръбначните измествания и проблеми доближава метода на Луиз Хей до прийомите на хиропрактичната традиция. Никой лекар или лечител не може да ни помогне, ако не сме решили в себе си да оздравеем. Вземем ли това решение „ИЗЛЕКУВАЙ ТЯЛОТО СИ“ ни разкрива как най-ефикасно да го изпълним.

Автор: Луиз Хей Брой страници: 144
Категория: Спорт, хранене и здраве Език: Български
Тегло: 0.150 кг.
Издател: Кибеа Баркод: 9789544741310
Дата на издаване: 17.03.2015 ISBN: 9789544741310

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 4 / 5. Брой гласове: 13

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.