Излекувай съдбата си: Изчистване на вербалната карма – Андрей ЛевшиновКнигата предлага съвършено прост и естествен начин за излекуване на съдбата (корекция на кармата), който можете да използвате, при първо желание, в удобно за вас време. В този случай инструментът за корекция ще бъдете самите вие или по-точно вашия глас, вашите думи, реч.
Тази книга ще ви научи:
да постигате това, което желаете;
да бъдете такива, каквито искате;
да откривате, събуждате, усвоявате и оползотворявате енергията, която се съдържа във вас.
Андрей Левшинов е водещ специалист по оздравяване в Русия, доктор по филосоия и психология, майстор по бойни изкуства и член на професионалния съюз на писателите в Русия. Роден е през 1957 г. в Ленинград (днес Санкт Петербург). След вавършване на висшето си образование, в продължение на много години пътешества из Русия ипо света. Обучава се в храмовете на Индия и Тибет, преминава специално обучение в Япония, изучава различни лечебни методи при специалисти от Европа и Америка.
Като практикуващ майстор А. А. Левшинов доказва практически пред целия свят, че мисълта и молитвата влияят реално върху живота на Земята. През 1986 г. Комисията по здравеопазване на Санкт Петербург връчва на Андрей Левшинов диплома за народен лечител, признавайки официално професионализма и квалификацията му.
В Интернет може да се намери изобилна информация за него. Ето само едно от местата:
http://www.levshinov.de
Автор Андрей Левшинов
Издателство Анхира
ISBN 9789549882551
Година на издаване 2007
Корица Мекa
Страници 216
Формат 20/13
Език Български