Изкуплението на Атлантида: кн.5 Воините на Посейдон – Алиса Дей

Изкуплението на Атлантида: кн.5 Воините на Посейдон

Воините на Посейдон са научили, че борбата за защита на човечеството води до неочаквани врагове… и съюзници. Но няма нищо по-неочаквано от връзката между прокълнат атлантски воин и една жена, чиито сетива улавят всяка лъжа…

Воинът без емоции…

Обречен от Посейдон преди хилядолетия на живот, лишен от чувства, проклятието на атлантския воин – Бренан, е разбито, когато среща Тиарнан – жена с древната дарба да разпознава истината. Привличането обаче се оказва смъртоносно, когато единствената, която не може да забрави, се превръща в тази, която никога няма да си спомни. Опасността тегне над съдбата на Атлантида, но дали неконтролируемото желание на един воин ще унищожи света?

Жената, която вижда истината…

Работата на Тиарнан като разследващ журналист е напълно подходяща за уникалната й способност: умението да усеща всяка лъжа. Но когато разкрива, че учени провеждат ужасяващи експерименти с хора и шейпшифтъри, само неустоимият воин от Атлантида може да я защити от онези, решени да видят падението й. Когато бъдещето на света е в опасност, ще успее ли Тиарнан да се пребори дори със смъртта, за да спаси, заедно с Бренан, човечеството? Когато истината и страстта се сблъскат… Атлантида ще бъде спасена.

Автор: Алиса Дей Брой страници: 496
Категория: Художествена литература; Романтични романи; Фантастика и фентъзи Език: Български
Тегло: 0.350 кг.
Издател: Тиара Букс Баркод: 9789542969402
Дата на издаване: 20.02.2015 ISBN: 9789542969402