Изход от кризата – Уилям Едуардс Деминг

Целта на тази книга е трансформирането на съвременният стил на мениджмънт. Трансформацията трябва да се извършва с целенасочени усилия. Целта на тази книга е да даде насоката.

Запознайте се със знанието, което е нужно за Вашата трансформация към един нов стил на мениджмънт
Разберете как да създадете нов продукт и услуга и да постигнете непрекъснат растеж, налагане на иновационни идеи и по-добри позиции на пазара
Научете кои са причините да се откажете от оценките на работното място и в училище
Открийте защо за успеха най-важното нещо е сътрудничеството, а не конкуренцията
Узнайте как да извличате радост от работата и ученето

У. Едуардс Деминг оглави една повсеместна революция в качеството, която доведе японската индустрия до нови принципи на мениджмънт и революционизира качеството и производителността ѝ. Като признание за неговия принос към икономиката на Япония Съюзът на учените и инженерите на Япония учреди годишни награди „Деминг“ за постижения в качеството и надеждността на продуктите. Носители на наградата през годините са компании като Toyota Motor Co., Komatsu, Nippon Steel Corporation, Tata Steel и други.

"Доктор Деминг промени моето мислене по няколко начина. Това, за което съм му най-признателен е, че той ми помогна да избистря идеите си за ценността на екипната работа, подобрението на процесите и вездесъщата сила на концепцията за непрекъснатото усъвършенстване."
Доналд Петерсън, пенсиониран директор на компанията "Форд Мотор"

Ако най-големите авторитети в науката за качеството трябваше да изберат най-добрия сред тях, те със сигурност биха избрали Деминг.
сп. "Форчън"

  • Корица:Мека
  • Брой страници:530
  • Баркод:9789549293449
  • ISBN:9789549293449
  • Каталожен номер:121983
  • Жанрове:Икономика
  • Тегло:1 kg