Изгубените градове на Атлантида, Древна Европа и Средиземноморието – Дейвид Хатчър Чайлдрес


Забележителна серия от книги, написани с чувство за хумор, проникновеност, дълбочина и изненадващи познания върху древното ни минало!

Имало ли е изгубен континент в Атлантическия океан? Обиколете Европа, Средиземноморието и отвъд с археолога отцепник Дейвид Хатчър Чайлдрес, докато изучава древни мегалитни руини, историята и легендите на района и достига до някои зашеметяващи отговори на стария като света въпрос – съществувала ли е някога Атлантида? И ако я е имало, къде се е намирала тя?
Сравнявайки сведенията от археологическите проучвания, архитектурата, геологията, лингвистиката, древната история и легендите, Дейвид ни представя най-подробния и широкообхватен анализ на издигнатите до момента теории за Атлантида. Във всяка глава ще откриете късчета необичайна информация, която несъмнено ще ви накара да се замислите – авторът е успял да изкопае интригуващи факти от познатите до най-неизвестните археологически находки.

Древни технологии, катаклизми, мегалитни съоръжения, изчезнали цивилизации, тайни общества и унищожителни войни в миналото – нищо не е пропуснато в тази изумителна книга. Всеки любител на древната история ще приветства с радост това вълнуващо приключение в миналото.
Автор Дейвид Хатчър Чайлдрес
Издателство Бард
ISBN 38583
Година на издаване 2007
Корица Меки корици
Страници 575
Формат 21/14
Език Български