Изцеление с ТЕС. Да победим стреса чрез метода на потупването – Ник Ортнър

Изцеление с ТЕС. Да победим стреса чрез метода на потупването

Ученията на Ник Ортнър са практични, лесно приложими и направо чудодейни.

Луиз Хей

Потупването, известно още като ТЕС, е могъщ инструмент, с чиято помощ можете да подобрите своето умствено, емоционално и физическо състояние. То бързо и ефективно се справя с редица проблеми: тревожност и стрес, хронична болка и пристрастяване, наднормено тегло и емоционални травми, безпаричие и други житейски предизвикателства.

ТЕС съчетава традиционните техники на древното китайско лечение на акупресурата с постиженията на съвременната психология. Представлява потупване по различни енергийни точки от човешкото тяло, като се следват меридианите, по които протича енергията – ки. Така се променят енергийните токове в тялото и се въздейства върху отрицателните емоции и физическите усещания. В комбинация с правилно подбрани фрази то успокоява нервната система, възстановява енергийния баланс на тялото и препрограмира мозъка да реагира по здравословни начини.

ТЕС е вид енергийно лечение, което е доказано резултатно и без вредни странични ефекти. С негова помощ лесно можете да се избавите от негативните емоции и физическата болка. Така ще поставите началото на собственото си изцеление.

Автор: Ник Ортнър Брой страници: 304
Категория: Спорт, хранене и здраве Език: Български
Тегло: 0.310 кг.
Издател: Хермес Баркод: 9789542612728
Дата на издаване: 11.02.2016 ISBN: 9789542612728