Историята на самолета + 50 лесни за сглобяване модела – Историята на самолета + 50 лесни за сглобяване модела Дом, градина и хоби / Книгомания Р. Дж. Грант

Искате ли да се качите на борда за един зрелищен полет през историята на авиацията с 50 от най-знаменитите самолети на всички времена – от “Флайър” на братята Райт (1903) до “Боинг 787 Дриймлайнър” (2009)?

Тогава това, което ви трябва, е този колекционерски авиопътеводител смястото на всеки един от тези самолети в историята на авиацията, е това, което ви трябва. Това уникално издание е едновременно енциклопедия за колекционери и практичен наръчник за конструктури.

Каталогът с картонени модели на самолетите съдържа чудесно оформени и лесни за отделяне елементи, от които да си направите елегантни триизмерни самолетчета. Инструкциите за сглобяване са подробни и ясни.

В края на книгата има показелец на моделите и на производителите, с чиято помощ лесно ще намерите точно това, което ви интересува.

Поредицата на Книгомания „Историята на…: 2 книги в 1“ на Книгомания представя един нестандартен подход в правенето на книги – предоставя както история на развитието на самолето-, автомобило- и локомотивостроенето с любопитни факти, параметри и цветни примери, така и събужда колекционерската ви страст и желание за конструиране на предложените 50 модела самолети и автомобили.

Добрата полиграфия и плътността на страниците на книгата позволява лесно отделяне на матриците, лесно сгъване на точните места и устойчивост на 3D модела. В началото на всяко издание има кратко упътване как да се подходи при сглобяване, върху кои елементи да се нанася лепило, как да постигнете максимален ефект при заоблените елементи и т.н.

  • Корица:Мека
  • Брой страници:116
  • Вид:Енциклопедия
  • Баркод:9789548432962
  • ISBN:9789548432962
  • Жанрове:Автомобилизъм, Енциклопедии, Направи си сам, Хобита
  • Тегло:1 kg