Историята на локомотива + 50 лесни за сглобяване модела – Историята на локомотива + 50 лесни за сглобяване модела Детска литература / Книгомания Филип Стийл

Искате ли да пътувате през историята удобно настанени в 50 от най-знаменитите влакове на всички времена – от „Пенъдарен“ на Триветик (1804 ) до японския хибриден дизелово-акумулаторен маневрен локомотив HD300 901 (2012)?

Тогава този колекционерски жп пътеводител с подробности за всеки един от тези влакове и локомотиви, е това, което ви трябва. Това уникално издание е едновременно енциклопедия за колекционери и практичен наръчник за конструктури.

Каталогът с картонени модели на локомотивите съдържа чудесно оформени и лесни за отделяне елементи, от които да си направите елегантни триизмерни влакчета. Таблиците с технически характеристики на локомотивите позволяват да следим развитието на локомотивостроенето през десетилетията. Красиво оформени щанци за всички модели локомотиви. Колекционерският пътеводител поставя всеки от локомотивите в неговата историческа среда.

Поредицата на Книгомания „Историята на…: 2 книги в 1“ на Книгомания представя един нестандартен подход в правенето на книги – предоставя както история на развитието на самолето-, автомобило- и локомотивостроенето с любопитни факти, параметри и цветни примери, така и събужда колекционерската ви страст и желание за конструиране на предложените 50 модела самолети и автомобили.

Добрата полиграфия и плътността на страниците на книгата позволява лесно отделяне на матриците, лесно сгъване на точните места и устойчивост на 3D модела. В началото на всяко издание има кратко упътване как да се подходи при сглобяване, върху кои елементи да се нанася лепило, как да постигнете максимален ефект при заоблените елементи и т.н.

  • Корица:Мека
  • Брой страници:116
  • Вид:Енциклопедия
  • Баркод:9789548432962
  • ISBN:9789548432962
  • Жанрове:Автомобилизъм, Енциклопедии, Направи си сам, Хобита
  • Тегло:1 kg