Истории от ИСТ ХАЙ № 6: Сърце до сърце – Егмонт


ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ представя шестата книга от хитовата поредица „Истории от „Ист Хай” – СЪРЦЕ ДО СЪРЦЕ. Прочети за последните приключения на Габриела, Трой, Шарпей, Райън и компания. Надникни в техния свят и научи всичко за живота им, забавлявай се и бъди в крак с най-обичаните герои от суперуспешния проект на ДИСНИ – УЧИЛИЩЕН МЮЗИКЪЛ.
Пет поредни години гимназия „Ист Хай“ губи в съревнованието с най-големия си конкурент гимназия „Уест Хай“ в кампанията за набиране на средства „Сърце до сърце“, организирана ежегодно от Американската асоциация на сърцето по повод Деня на свети Валентин. Тази година обаче Шарпей е решена да донесе победата на своето училище! Всеки клуб в училището се заема да измисли как да събере възможно най-много средства за благотворителната инициатива. Театралният клуб ще продава цветя в деня на влюбените, клубът по академичен десетобой ще организира продажба на тарталети. А баскетболният отбор тренира усилено за важния мач, който ще се играе на Свети Валентин. Дали на Трой и Габриела ще им остане време да празнуват Деня на влюбените? И дали амбицията и старанието на Шарпей ще бъдат възнаградени?
Феноменът УЧИЛИЩЕН МЮЗИКЪЛ започва с премиерата на първата част на филма по DISNEY CHANNEL в САЩ на 20 януари 2006 година. Следва още едно телевизионно продължение през 2007 година и трета част, вече за киноекран, през 2008 година. Равносметката до тук е 250 милиона зрители по целия свят, над 40 платинени албума и 14 милиона издания, продадени в световен мащаб. Книгите за приключенията на Трой, Габриела и другите Диви котки са издадени в повече от 30 държави, а месечното списание достига до почитателите им в 14 европейски страни (в това число и България).
Издателство Егмонт България
ISBN 9789542703327
Година на издаване 2009
Корица Мека корица
Страници 112