ИПОлогия на храненето : За диетите, за душата и проблема с килограмите – Ипократис Пападимитракос

ИПОлогия на храненето : За диетите, за душата и проблема с килограмите

Терминът „ипология“ е толкова нов, че няма да го откриете в речниците, енциклопедиите или дори в интернет. Приятелите наричат автора – известен кинезитерапевт, психолог и диетолог – Ипо, а неутолимата му жажда да търси логични и научнообосновани отговори на въпросите, свързани с храненето, с начина на живот и с емоционалните и естетическите проблеми, предизвикани от наднорменото тегло, родиха думата. Ипология на храненето е напълно нов подход към диетите и „борбата“ с килограмите.
•Защо напълняваме?
•Как да бъдем стройни и здрави?
•Как да избегнем йо-йо ефекта?
•Как да се храним разумно и качествено?
•Можем ли да надхитрим лакомията?
•Как да насочим усилията си в правилна посока?
Авторът не само отговаря на тези и други въпроси, свързани с начина ни на хранене, но предлага и лесно приложима и достъпна десетседмична програма в три етапа за преодоляване на погрешните стереотипи.
Тя ще ви гарантира промяна в начина на живот, постигането и поддържането на нормално телесно тегло и хармонично състояние на душата. Завинаги!

За първи път в книгата топ-диетологът разкрива прословутия "метод на Ипо" и тайната на "свободния ден", когато са позволени всички храни. Особено място в книгата заемат и съветите на Пападимитракос за храненето при децата или по-точно на съвременните "модерни" деца, за затлъстяването и стреса при тях, за емоционалните фактори, които им оказват влияние, за детската депресия. В приложенията към книгата всеки може да намери най-подходящата за него диета, докато се е настанил удобно на дивана вкъщи. А на последните страници от книгата са поместени 12 трика за регулиране на килограмите.

Автор: Ипократис Пападимитракос Брой страници: 192
Категория: Спорт, хранене и здраве Език: Български
Тегло: 0.172 кг.
Издател: Ентусиаст Баркод: 9789542958581
Дата на издаване: 22.03.2012 ISBN: 9789542958581