Интервюта за работа For Dummies – Джойс Лейн Кенеди

Без значение дали търсите първата си работа, искате да напреднете в настоящата си кариерна област или желаете да смените рядко кариерата си, "Интервюта за работа For Dummies" ви показва как да направите впечатление и всеки път да се представяте отлично на вашите интервюта! Обновен спрямо новата реалност на настоящия пазар на труда – сценарии, с които може да очаквате да се сблъскате в днешно време – този наръчник е всичко, което ви трябва, за да получите офертата за работа, която желаете.

– Пристъпете в светлината на прожекторите – разберете как да използвате външния си вид, езика на тялото, увереност и актьорско майсторство, за да дадете печелившо интервю.

– Зад сцената – открийте как да проучвате работодатели, да разбирате тестовете за характер, да се обличате за дадена роля, да преодолявате сценичната треска и да задавате правилните въпроси.

– Насоки от професионалисти – получете солидни, проверени съвети за това как да давате отлични отговори на основни въпроси, задавани от работодателите във всяка кариерна област.

– Преглед на въпроси от различни кариерни области – какви въпроси да очаквате в дадена работна сфера, от администрация и образование до информационни технологии и мениджмънт.

За автора

Джойс Лейн Кенеди е национално публикуван автор на колонки за кариерата. "Careers now" излиза два пъти седмично във вестници и уебсайтове в целите Съединени щати. Тя е и автор на седем книги за кариерата, включително "Resumes For Dummies", 6-то издание и "Cover Letters For Dummies", 3-то издание.

Автор Джойс Лейн Кенеди
Издателство АлексСофт
Поредица Прави всичко по-лесно!
ISBN 9789546562955
Година на издаване 2015
Корица мека
Страници 376
Език български