Иконите не горят: кн.2 Утоли моята печал – Сергей Алексеев

0
(0)

Иконите не горят: кн.2 Утоли моята печал

От автора на "Съкровищата на Валкирия", Сергей Алексеев.

Това е едновременно криминален и мистичен роман, историческо разследване и роман за търсенето. Търсене не само на изгубени черепи и укрити улики, а и на хора, живеещи под чужди имена, и тайни, които ще преобърнат света.

Сергей Бурцев се готви да смени следователското поприще със съдийска тога. Спецслужба на ръба на закона демонстрира своята мощ. В ръцете на погребан в чужд гроб старец има грамота с мистериозен надпис. Изчезват хора, отвличани или… сменят имената си. Руската империя се разпада, ядрените тайни се оказват далеч не най-опасното нещо в подземните бункери… Образите от иконите не помрачняват, дори простреляни и подпалени. Това, което е предсказано, ще се сбъдне. Царският род не е погубен. Близо е епохата, когато жена с крепка и нежна ръка ще поведе хората.

Книгите на руския писател Сергей Алексеев (автор на култовите „Съкровищата на Валкирия” и „Мълчанието на пирамидите”) постигат невероятен успех, защото винаги са имали огромно въздействие върху читателите и променят не само представите им за живота, историята и религията, но и самите тях. „Иконите не горят” е втори роман от дилогията “Утоли моята печал”.

Автор: Сергей Алексеев Брой страници: 320
Категория: Художествена литература; Криминални романи и трилъри; Тайни и загадки Език: Български
Тегло: 0.300 кг.
Издател: Персей Баркод: 9786191610068
Дата на издаване: 03.12.2016 ISBN: 9786191610068

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.