Играчки-закачки 2 2-3 клас Български език – Сирма Медиа

0
(0)Мултимедийната среда за обучение Играчки-закачки 2 е вторият продукт от поредицата за изучаване на български език (и третият от детския мултимедиен пакет). Само по себе си съдържанието му не е учебник, но продуктът съдържа всички елементи на учебната програма със силен акцент върху образователните цели за възрастта.
По своята интерактивна същност той е истински богата обучителна среда с музика, анимация и задачи за работа с компютър, в която децата са не само наблюдатели, а изследователи и откриватели, т.е. истински участници в процеса на овладяване на знания и умения.
Съдържанието е разработено с цел да подпомогне, задълбочи и усъвършенства уменията за: писане и четене; единиците при образуването на думите (сричка, звуков модел на думите); работа с текст – умения за четене, последователност на разказа, интонационни паузи; грамотност и естетика при редактиране на текст; особености на правописа – звучни/беззвучни съгласни; разширява на речниковия запас – сродни и близкозначни думи, работи се върху речевото поведение и културата на писменото общуване (писма, поздравителни картички).
Издателство Сирма Медиа
Година на издаване 2007

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.