Христоматия с извори за българската история – Евгений Кандиларов, Магдалена Андреева, Николай Димитров

Христоматия с извори за българската история

Магдалена Андреева е завършила специалност „История“ в СУ „Св. Климент Охридски“. Притежава първа професионалноквалификационна степен към Департамента за информация и усъвършенстване на учители към СУ „Св. Климент Охридски“. Има 19-годишен опит като преподавател и в подготовката на кандидат-студенти. Съставител и проверител на въпроси и задачи за олимпиади и държавни зрелостни изпити по история и цивилизация. Член на Сдружението на преподавателите по история в България, автор на статии в списание „Диалогът в историята“.

Евгений Кандиларов е доктор по история. Хоноруван преподавател в СУ „Св. Климент Охридски“. Научните му интереси са насочени към проблемите на новата и съвременната история на България. Автор е на една монография и на редица статии и студии в специализирани научни издания с историческа и политологическа насоченост.

Николай Димитров е завършил специалност „История“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“. Притежава пета професионалноквалификационна степен към Департамента за информация и усъвършенстване на учители към СУ „Св. Климент Охридски“. Има 23-годишен опит като преподавател и в подготовката на кандидат-студенти. Съставител на въпроси и задачи за тестове за външно оценяване по история и цивилизация.

Автор: Евгений Кандиларов; Магдалена Андреева; Николай Димитров Категория: 12-и клас; Учебни помагала; История и цивилизация; Кандидат – студенти
Издател: Педагог 6
Дата на издаване: 2014 г. Брой страници: 224
Език: Български Тегло: 0.367 кг.
Баркод: 9789543240654 ISBN: 9789543240654